top of page
DutchID_logo_edited.png

Wij ontwikkelen e-bikes die je hart veroveren. Met een minimalistisch, modern design en uitstekend rijcomfort. Waardoor je vaker fietst, actiever leeft en van je vrijheid geniet. Wij geloven dat de e-bike een prima alternatief is voor de auto, voor woon-werkverkeer en voor ontspannen ritjes in je vrije tijd.

Schermafbeelding 2021-01-07 om 10.42.51.

100% hand built in Holland

Wij hebben een passie voor ambachtelijk vakmanschap en kwaliteit. Daarom worden onze e-bikes ontworpen en stuk voor stuk met de hand gebouwd in Nederland. Dat zorgt voor een hoge betrouwbaarheid, lange levensduur en meer rijcomfort.

Ruim 25 jaar ervaring 

Wij ontwikkelen ruim 25 jaar fietsen. In 1994 zijn we gestart met de productie van ligfietsen en inmiddels hebben we een compleet assortiment e-bikes. Dankzij de kennis en ervaring van onze ingenieurs en monteurs garanderen wij dat je jarenlang zorgeloos en met veel plezier blijft fietsen.

Schermafbeelding 2021-01-07 om 10.43.27.
Schermafbeelding 2021-01-07 om 10.43.10.

Luisteren naar onze klant 

Door te luisteren naar de feedback van de Dutch ID-rijders weten wij precies hoe onze fietsen gebruikt worden en wat onze klanten ervaren. Die kennis passen we direct toe in onze producten, met als resultaat: e-bikes met de allerbeste rijeigenschappen en een design waar je hart sneller van gaat kloppen.

bottom of page