top of page

Disclaimer

Disclaimer

Inhoud van de website

Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Profile Paul spant zich in om de informatie op deze site zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn, maar geeft hiervoor geen garanties.

Tussentijdse wijzigingen in prijzen, specificaties en uitvoeringen van de vermelde artikelen voorbehouden. Alle vermelde prijzen zijn adviesprijzen in euro's, inclusief BTW en exclusief eventuele afleveringskosten en milieuheffingskosten bij o.a. e-bike accu's. Aanbiedingen zijn niet geldig in combinatie met andere acties en bij reeds bestelde producten

Profile Paul behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen, met inbegrip van de tekst van deze Disclaimer, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.

Vrijwaring aansprakelijkheid

Paul Tweewielers is niet aansprakelijk voor schade ontstaan uit het bezoeken van deze site of uit het afgaan van informatie die op deze site wordt verstrekt. Paul Tweewielers aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van internetsites waarnaar doorverwezen wordt.

Profile Paul is niet aansprakelijk voor het niet-beschikbaar zijn van deze site als gevolg van een storing.

 

Verkrijgbaarheid (actie)-artikelen

Paul Tweewielers is een samenwerkingsverband van Dynamo Retail Group b.v. te Amersfoort. Paul Tweewielers bepaald deels zelf hun assortiment om aan de behoefte te kunnen voldoen van de consument in hun regio. Hierdoor kan het zijn dat Paul Tweewielers niet aan een bepaalde actie meedoet of een bepaald artikel niet in het assortiment heeft. Niet alle merken zijn bij Paul Tweewielers in de winkel verkrijgbaar. Houd hier rekening mee bij het bekijken van de aanbiedingen.

In verband met levertijden kan het voorkomen dat (actie-)artikelen niet op voorraad zijn.

 

 

Copyright

De inhoud van deze website is bedoeld voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik. Niets van deze site mag, zonder uitdrukkelijke toestemming vooraf, worden gebruikt door derden. Elke vorm van herpublicatie van (een deel van) de inhoud van deze site zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Paul Tweewielers is nadrukkelijk verboden. Alle rechten (waaronder auteursrechten, domeinnamen, merkrechten en andere intellectuele eigendomsrechten) op de inhoud van deze internetsite berusten bij Paul Tweewielers, voor zover deze rechten niet berusten bij derden van wie materiaal beschikbaar is gesteld.

Registratieplicht tweedehands goederen

Fietsenwinkels zijn bij aankoop van tweedehands fietsen verplicht om deze aan de hand van het framenummer te controleren op diefstal en om de klanten om een geldige legitimatie te vragen. De in te ruilen fiets moet geregistreerd worden in de database van StopHeling.nl, het Digitaal Opkopers Register. Deze regels zijn ingesteld om heling te voorkomen. Zo zijn wij zeker van een veilige inruil en wordt voorkomen dat de nieuwe eigenaar problemen ondervindt.

bottom of page